Team

Ons team combineert meer dan 30 jaar aan relevante ervaring op het gebied van bedrijfswaarderingen, fusies en overnames.

In dossiers werken wij regelmatig samen met collega adviseurs. Tevens maken wij gebruik van een flexibele schil van professionals waardoor we onze dienstverlening snel kunnen opschalen.

Daniël Peters

Daniël begon zijn carrière op de waarderings- en corporate finance afdeling van een multidisciplinair accountantskantoor. Hij heeft een Master of Science-graad in bedrijfseconomie en een post-mastergraad in business valuation (MBV) en finance (MiF). Als projectmeester begeleidde hij studenten van de opleiding Business Valuation aan TIAS Business School. Daniël verzorgt regelmatig trainingen en cursussen op het gebied van bedrijfswaardering voor vakgenoten, accountants, fiscalisten en juristen. Voor de beroepsvereniging NiRV is hij lid van de commissies Vaktechniek en Toelating. Daniël staat als deskundige ingeschreven in het Landelijk Register van Gerechtelijke Deskundigen (LRGD).

drs. Daniël Peters MBV MiF RV

E: peters@value-base.nl

T: +31 (0) 23 200 12 72

M: +31 (0) 64 682 76 75

Gerard Holdrinet

Gerard werkte voorheen als registeraccountant bij een multidisciplinair accountantskantoor. Hij heeft een Master of Science-graad in bedrijfseconomie, evenals een post-mastergraad in business valuation (MBV). Als projectmeester begeleidde hij studenten van de opleiding Business Valuation aan de Rotterdam School of Management (RSM). Verder was hij diverse jaren bestuurslid voor de beroepsvereniging NiRV. Gerard staat als deskundige ingeschreven in het Landelijk Register van Gerechtelijke Deskundigen (LRGD).

drs. Gerard Holdrinet MBV RV

E: holdrinet@value-base.nl

T: +31 (0) 23 200 12 72

M: +31 (0) 65 345 12 82

Carrière

Vacatures

ValueBase is altijd geïnteresseerd in startende en ambitieuze professionals in het vakgebied van bedrijfseconomie, corporate finance en accountancy. Nieuwsgierig naar wat we voor elkaar kunnen betekenen? Stuur ons een e-mail en we maken een afspraak: peters@value-base.nl.

Stage

Studeer je bedrijfseconomie, finance & control of accountancy en ben je op zoek naar een stageplaats? Informeer naar de mogelijkheden: peters@value-base.nl.